maanantai 21. kesäkuuta 2010

JIHAAAA!!

 Kerrankin tässä maassa joku asia tapahtui sovittuun päivämäärään mennessä eli Noan PASSI on nyt kourassa!Torstaina siis lennetään Suomeen jos  ei joku eijahasjöllikulliainen (savolainen väännös Islantilaisesta nimestä Eyjafjallajökull kun ei sitä osaa pirukaan lausuu..)tulivuori taas rupee sylkee tuhkaa taivaalle.

edustava passi eikös vaan?!no ei maksa kun 4euroo niin päivitetään sit taas seuraavalle reissulle

Here we come Finland!!joko on rampit viritetty Turun jokilaivoille että mamma pääsee poijan kans yhelle...LIMULLE..onko Iisalmen Olusille tulossa jotain popedan tilalle joka EI kuulemma esiinny tänä vuonna,onko Helsingissä hovikampaajan sakset terotettu ,onko cybermisut valmiina tapaamaan tämän vuoden upeimman uroksen ja varautuneet että tyhjennän varastot?! JOS EI NIIN ALKAKAAS TOIMIA!

Ny siis pakkaamaan ja iltapäivällä neuvolaan saamaan joku rokotus.Saas nähä onko pikku possu jo yli 6kilon ja kuinka kiukkunen ollaan rokotuksen jäljiltä....

3 kommenttia:

Sannulia kirjoitti...

Moi! Pääsin vihdoinkin ajan kanssa vastavierailulle. Luen sun blogia alusta asti, joten taitaa kestää hetken, ennenkuin pääsen tuoreempien uutisten kimppuun. :)

Onpas teidän pikkuinen Noa Elias hurmaava!!

Sannulia kirjoitti...

No niin, luin pojan päikkäreiden aikaan koko sun blogin. :D

Pitäkää hauskaa Suomessa!

Anonyymi kirjoitti...

Genial fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.