maanantai 31. toukokuuta 2010

Passin haku episoodi

 Tänään sitten oltiin sitä Noan passia anomassa ja kuinkas ollakkaan viime viikolla otettu passikuva ei kelvannutkaan!! Ei kylläkään siksi että kuvassa olisi ollut mitään vikaa vaan passi toimisto on siirtynyt käytäntöön että kuva otetaan paikanpäällä...kuinkas ollakkaan kun ei kukaan tälläisestä meille viimeks mitään maininnut niin lähdettiin sit kotoo ajatuksella että "MITÄ TURHAA PUKEE NOALLE PÄIVÄ VAATTEITA KUN SE VAAN NUKKUU VAUNUISSA" . Noalla on nyt sit kuvassa tukka pystyssä, nalle yökkäri päällä, katse kuin juopolla ja maitoparta :D(sointuu siis meidän passeihin vielä paremmin.)
 Voitte kuvitella että oli taas melkoinen show  kun kuvaa otettiin koska jätkä olis vaan halunnu nukkua. Tarvittiin 3 raavasta Tsekki miestä(yks niistä tais olla kyllä nainen mutta varmaks ei voi sanoo) herättämään pieni suomi poika joka autuaasti vaan kuorsasi kuola poskella Frankyn sylissä.Vähänkö oven takana jonossa olleet ihmettelivät kun huoneesta kuului kauhea kilinä ja kolina kun jätkää koitettiin herätellä :D No kyllä se kuva sit loppujen lopuks saatiin otettua ja tulos yllä mainittu....Noa varmaan kiittää vuolaasti isii ja äitii parin vuoden päästä passikuvastaan ;) Harmi kun ei saatu kuvasta kopioo kun se meni suoraan koneelle mutta lupaan skannata sen tänne kaikkien nähtäville kunhan passi on valmis.
 HEI ja yllätys yllätys Franky ei saanu yhtään uutta harmaata hiusta tästä episoodista koska ei sekään voinu olla nauramatta Noan jääräpäisyydelle ja sille että edes parrakas nainen ei meinannut saada keskeytettyä pienen unia. 

Oli sit muuten HIUKAN tuota hintaeroa Suomen passiin verrattuna ...ihan vaan vaivaiset 56euroa(siis jos suomesta anoo passia se on 60e) tai jos täältä suurlähetystön kautta ois sen passin ottanu niin ero ois ollu niinkin PIENI kuin 96euroa. Täällä siis EU passi 4euroa ja hintaan sisältyy jo kuva(perkules ku menin ny tuhlaan passikuviin turhaan ku niitten hinnalla ois saanu vaikka 2 palaa juustokakkua kulma kuppilasta)

Menee nyt sit vaan tiukille ton passin saannin kanssa kun sen PITÄISI olla valmis 21.6 ja Noa haluis välttämättä juhannukses Suomeen Kaisa tätin mökille rellestään...pitää ny tovi tuumia että uskaltaako lippuja varata jos vaikka passin askartelijoilta loppuu liima kesken ja toimitus viivästyy...ei ois mitää uutta täs maassa...

 Nyt pierun hajuisiin koti askareisiin..huoh...



           EN TYKKÄÄ ET MUT REVITÄÄN YLÖS KESKEN PÄIKKÄREIDEN PERKULES!!!                               

1 kommentti:

Sannulia kirjoitti...

Mä nyt innostuin kommentoimaan näitä sun juttuja enemmänkin. Siis joo, kivat hintaerot Suomessa ja muualla Euroopassa henkkareiden kanssa. Me ei otettu Benjille passia, vaan kuvalliset henkkarit, kun ne maksoi vaan 9 euroa tuon 96 euron sijaan.. Henkkarit on täällä kanssa tuon 5 vuotta voimassa. Epäilen kyllä suuresti, että ens vuonna ei tuolla kortin lärpäkkeelle Benji enää mihinkään matkusta.