sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Elämä voittaa

Takana taas niukkaakin niukemmat yöunet ja aamulla peilistä vastaan tuijottikin jo melkonen tarhapöllö...ja minä kun luulin että raskaus saa naisen hehkumaan ;)
 Meinasi siis mennä päivä taas ihan makoiluun mutta onneksi ystäväni Paul sai houkuteltua minut PIENELLE kävelylle koirien kanssa.Vaaputtiin siis (pirulainen matki mun kävely tyyliä) Prahan linnalle asti jonne meiltä noin 10min matka...sitten iski jano ja nälkä joten oli pakko jatkaa lenkkiä hieman että päästiin "tankkaus pisteeseen" joka sijaitsee noin 15min vaappumisen päässä eräässä isossa puistossa.
 Päästyämme sinne yllätyimme iloisesti kun TERASSI oli jo auki! Nyt on siis terassi kausi avattu!JEEE!Noh sen kunniaksi piti sitten herkutella kakulla ja muilla viljatuotteilla kuten Staropramen,Kozel ja Pilsner Uruguel.
Paluumatkalla lenkkikaverini vaappuminen ei sitten ollutkaan enää vaan kiusaa minulle :D

Tuloksena siis hyvä mieli,maha täynnä kakkua ,hehkuvat posket( johtuen kyllä auringosta ja +6 asteesta johon toppatakki oli HIUKAN liikaa),pieni hyvin väsynyt hurtta joka sai juosta ainakin 10 uuden kaverin kanssa rallia ympäri puistoa ja hyvin humaltunut ystävä.

Nyt eikun ostoksille Ikeaan kun vielä virtaa on!

Ei kommentteja: