maanantai 15. helmikuuta 2010

Hups....

Alkaa käydä aika pitkäksi täällä sängynpohjalla..huoh...räkää vaan tulee ja tulee kuin pennejä saunalahden mainoksessa!Tulisikin pennejä rään sijasta kun alkaa tämä minun tylsistyminen näkyä pankkitilillä...on tämä netti sitten pirullinen paikka kun saa tuhlattua rahaa ilman että persuustaan sängystä nostaa. Tilasin siis meille vaatekaapin kun oli niin HALPA (toivottavasti Franky ajattelee samoin,onneks oon jo hyvät perustelut keksiny).Kohta siis päästään eroon lopuistakin muuttolaatikoista eikä tarvii enää piilotella tavaraa sängyn alle.!!! jotenkii on kyl silti vähän sellanen kutina että tän tytön Ikea kortti lähtee hyllylle kuivumaan ja netti pankin salasana vaihtuu...

No mutta se siitä tuhlailusta...Pakko kertoa miten "mukava" oli taas herätä aamulla kunnon potkuihin! Ihan puppu puhetta että muka vauvalla ei olis enää kauheesti tilaa mellastaa..pyh sanon minä!!!Vatsa heilu taas oikeen kunnolla ja Franky vielä oikein yllytti poikaa! On kuulemma niin hauskan näköstä kun näyttää kuin kahtois ALIEN leffaa livenä. Pakko oli sitten ottaa kovat aseet käyttöön ja uhkailla poikaa Pinkeillä tyttö hörhelö vaunuilla.Loppu muuten potkiminen sillä sekuntilla!Ei siis ainakaan pelkoa kehityshäiriöistä koska selvästi on fiksu poika tulossa  :D kehen sit lie tullu niin siitä en tiiä...mutta eikös ne geenit voi hyppiä montakii sukupolvee yli?! Toivotaan siis että vatsassani kasvaa pikku nero jotta pääsee äiti ja isi nopsaa eläkkeelle..

Jahas ny tuli herra kotiin joten täytyypi lähtee tarkistamaan mitä se on kaupasta tällä kertaa haalinut.Yleensä aika outoja aineksia joten saas nähä mitä tänään syödään...ja toivottavasti muisti kissan ruuan kun alkaa jo pottuvarpaaseen koskemaan kun Ramses sitä on tänään jo useampaan otteeseen käynyt nälissään puremassa.

Ahoj!

p.s opin tänään että rakas mieheni kuvailee Onnia kavereilleen näin "no se näyttää ultrassa sellaselta ruttuselta perunalta jolla on silmät" .Oi kuinka kaunista tulevan isän puhetta...millonkahan se tajuu että mä ymmärrän jo aika paljon Tsekkiä ;)

Ei kommentteja: