sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Elämää Onnin potkujen tahdissa







On kaunis helmikuinen ilma,aurinko paistaa ja linnut laulelee ikkunan takana…ihan vaan ärsyttääseni minua!Tämä mamma on nyt kärttyinen kun ei pääse ulos tuulettumaan ja Onnikin monottaa masua kokoajan oikeen kiusallaan!Flunssan kourissa siis ollaan koko perhe ,jopa elukat aivasteli aamulla
:(
Päätinpä siis koittaa tehdä päivästäni edes hiukan siedettävämmän ja aloittaa kuulumisten kirjoittamisen jota minulta on niin kauan jo pyydetty.Tässä siis muutama fakta alkua helpottamaan niille jotka eivät laajaan fani joukkoomme jo kuulu :D


Minä (Onnin mamma)asun Prahassa vähän omituisen mutta niin rakkaan mieheni kanssa. Hän on kyllä oikein mainio tapaus kun oppii tuntemaan mutta muuten hiukan ”erakko” joka vieläkin lähes neljäkymppisenä opettelee monia sosiaalisia taitoja jotka eivät oikein päässeet kukkimaan kommunismin varjossa.Hän on siis Tsekki.Ja minä supi Suomalainen ja vielä pahimmasta päästä eli kiero Savolainen.
Meillä on ”suurperhe” johon kuuluvat kissat Ramses ja Muusa ja kissaksi itseään luuleva sekarotuinen hurttamme Nala ja nyt siis odotamme pientä ”Onni” poikaa liittymään perheeseemme.Onni on siis ensimmäinen karvaton ja hännätön lapsemme(ainakin toivottavasti) ja valmistumis päivä olisi tuossa 10.4.10 hujakoilla.

Tässä vuodatuksessa olisi siis tavoitteena kertoa miten täällä menee,millaista on asua ja ennen kaikkea seurata miten meidän pikku jätkä muuttaa maailmaamme jo ennen syntymäänsä.
Aloitetaanpas siis ”Onnin” kuulumisista. Nimi siis heitoilla koska kyseessä tekonimi jota valitettavasti emme voi oikeaksi nimeksi antaa jos emme sitten välttämättä halua pojastamme koulukiusattua.Niin kaunis kuin nimi onkin Suomessa niin Täällä Tsekeissä tarkoittaa SE.

Onni on nyt viihtynyt masussa 32vkoa ja saisi sielä vielä tovin muhiakkin. Ja nyt siis kun mahan kantaja on kipeä poikaa vissiin kyllästyttää jatkuva makoilu niin päätti meitä hiukan säikytellä aiheuttamalla mamille muutamia kipeitä supistuksia ja isille muutaman harmaan hiuksen ja pelon siitä että poika syntyy vahingossa vessan pyttyyn…(HUOM!en siis turhaan aijemmin viitannut mieheni omituisuuteen ;D )
Käytiin siis tarkistuksella ja kaikki oli hyvin.Halus pikkuherra varmaan vaan huomioo kun ei taas ”vähään” aikaan ole kuvattavaksi päässyt. Täällä kuvataankin siis joka kerta kun lääkäriin mennään eli noin 3-4viikon välein ja extra kuvaus kertojakin on kertynyt kun pikkuinen halusi meitä 4D ultrassa kiusata piilottamalla naamansa joten ravattiin synnärillä sitten 3 kertaa ennen kuin herra nenänsä suostui esiin pistämään.Perjantaina mennään taas normi tarkastukseen jossa sitten saadaan jotain arvioo taas Onnin koostakin.Itse pidän sormia ja varpaita ristissä että olis kasvuaan hiukan rajoittanut kun viimeks yli 4kilon vonkaleella povailivat!

Jahas…iso herra remontti reiska päätti pimentää koko asuntomme..täytyy siirtyä työnjohtajan rooliin ennen kuin ”minä olen sähkömies” saa enemmän tuhoa aikaan..
Ahoj ja ätsyy täältä sängyn pohjalta..

Onnin 3D/4D

1 kommentti:

Hanna ja Anni kirjoitti...

Kivaa lukea myös teidän kuulumisia! Ensimmäisen lapsen odotus on aina yhtä jännää ja ihanaa ja toisaalta pelottavaakin.
Sulla on tosi kiva kirjoitustyyli :)
T: Hanna Thaimaasta