maanantai 1. maaliskuuta 2010

Elossa ollaan

 Pitkä viikonloppu Frankin perheen luona vihdoinkin takana...ei sillä etteikö ollut kiva nähdä heitä mutta kyl oma sänky tuntui viime yönä taivaallisen hyvältä...ja hiljaisuus..ja varsinkin se että ei ole kukaan tökkimässä mahaa joka toinen minuutti.Tai tuputtamassa jotain syötävää(ihan kun en jo ois tarpeeks paisunu!!!)
 Onneks oli kuitenkin tuo Jäkis valttikortti hihas joten aina kun halus omaa rauhaa niin kääsi vaan vähän veistä Tsekkiläisten urheiluHULLUJEN sydämmissä ja toivottu jäähy Suomelle oli saavutettu.
 Mut joo ihan kivaa oli ja tälläkertaa ei ollut enää ulkopuolinen olokaan kun yksi heistä jo uskalsi oma aloitteisesti puhua mulle ja saatiin monta asiaa järkättyä siellä( tai siis delegoitua tuleville kummeille).

 Tänään sitten otin härkää sarvista ja päätin että rupeen sairaala kassia pakkaamaan! No koska en omista yöpaitoja(ovat outoja kapistuksia jotka ahdistaa) ja kylpytakki ei mahdu enää siveellisesti kiinni niin oli pakko uhmata "en shoppaile enää ikinä" uhkaustani ja raahautua kaupoille...ENKÄ SITTEN LÖYTÄNY/OSTANU MITÄÄN!ARG!
 Mun KOKOA(XL) olevat kylpytakit järjettömän pitkiä...joutuis puol metrii lyhentään jo pelkästään hihoja että tän persjalkasen nakit sais esille!ja yöpaidat...rupes jo ahistamaan ajatus et sellanen pitäs päälle laittaa ja sitten iski pihiys kun olivat niin kalliita(tekosyy siis... ei ne ollu ku 2e/kpl mutta piti syy keksiä miten selitän Frankylle miks en ostanu).Eikö vois vaan oikeest hiippailla siel osastolla villasukat jalassa ja tohon mun reuhkaan viltti toogaan kääriytyneenä?! Pitää koittaa lahjoo tänään Franky sienikastikkeella shoppaileen mun puolesta.... yleensä tuolla konstilla saa ain tahtonsa läpi mut nyt tarvii kyllä oikeen panostaa makuun kunnolla kun ei tuo shoppailu oo herrankaan mieleen...
 Noh kassin sain jo sentään kaapista esille ja Crocksit ja villasukat sinne sullottua.Eivät oo sairaalan antamassa listassa mutta ilman niitä en hievahakkaan kotoota!
 
 Nyt eikun kokkaamaan niin kerkii saada lahjomis pöperöt valmiiks ennen kun ukko kulta saapuu töistä kotia!


p.s niille jotka ihmetteli muutaman päivän hiljaiseloja kerrottakoo se että ei siellä jumalanselän takana toiminu ees puhelin kunnolla saati sitten netti. Lupaan korvata menetetyn ajan jaarittelemalla entistä enemmän!

Ei kommentteja: