keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kiukuttaa,pelottaa,hämmentää,itkettää....

huoh..täällä väsyny ja hämmentynyt mamma...moneen yöhön en oo nukkunu kunnolla kun tuo maha asukki myllertää niin mahottomasti,selkä ja jalat särkee ihan PERKELEESTI(anteeks äiti kielenkäyttöni )ja sit stressaan tuosta minun verenpaineesta joka on siis kyllä nyt taas laskussa kun oon vaan levänny mutta silti se mieltä kaihertaa

Tänään sit sain lisää huolen aihetta kun kävin synnytystapa arvioinnissa (jonka muuten luulin olevan vasta huomenna mutta onneks yöllä valveilla kukkuessa tajusin kalenterista tarkistaa)...meijän Onnipa on päättäny muljahtaa takas pää ylöspäin ja istuu tuolla ny ku mikäkii läski Budha!!!!Oli siis lauantaina ku oltiin tarkkailussa jo melkein lähto asemissa mutta nyt sit jollain ihmeen kaupalla saanu ihtesä takas nuppi ylös päin....Lääkäri anto viikon kääntymiselle aikaa(ei pitäny kyl todennäköisenä et tapahtuis kun on niin iso poika jo)ja jos mitään ei oo tapahtunu siihen mennes niin sit sovitaan sektio päivä...EI EI EI!EN HALUU! Olin kuvitellu että totta kai normisti synnytän ja kiroon tääl Tsekkilässä suomeks tuskiani mut nyt sit joudunkin tod näk veitsen alle..MUL VIEL KAUHEE LEIKKAUS PELKO Nyt on sitten vino pino papereita luettavana ja allekirjoitettava  jos sektioon päädytään .KYLLÄ harmittaa,kiukuttaa,itkettää ja pelottaa...oisin niin halunnu kaikki vaiheet läpikäydä..ja ihan sama vaikka ois 2 vuorokautta tarvinnu puskee. Taidan olla kyl ihan outo kun näin aattelen...hullu mikä hullu mutta kaikkeni oisin halunnu antaa 
 Franky ainakii piti mua ihan outona kun ryntäsin suoraan sairaalasta sen työpaikalle itku silmässä..pyöritteli vaan päätään kun itkin sitä että en nyt ehkä pääsekkään kokemaan niitä kuuluisia synnytys tuskia.Koitti vaan lohdutella että "aattele ny on nopeesti ohi ja saadaan Onni hetkessä ulos plus ei tarvii pakata evästäkään sairaala kassiin ja et helpottaa tulevaa mummoo ja ukkiakin kun voivat varata jo lentoliput valmiiks eikä niden tarvii Suomes tuli perseen alla jännityksessä oottaa"...kerrankii kyl tajus pitää sammakot suussaan ja jätti sanomatta että "ja eipähän tarvii sit minunkaa tunteja kärsivää akkaa vierestä seurata"...tiiän ihan 100% varmaks et takuulla kävi jo kielen päällä..

 Noh ens viikol sit taas tiedetään paremmin ja jos sektioon päädytään niin koitan kyl saada ajan aprillipäiväks niin ois ees jotain hupia hommassa. Plus sit ois mulla ja Hanna serkulla ( joka syntyny samana päivänä kun minä) poijatkin syntyny samana päivänä!Plus sit voisit äippä tilata ne liput joista eilen puhuttiin...tais olla enne!

Ja kiitos ihana Hennu kun valaitsit mua asiassa,helpotti oikeest tosi paljo vaikka pelottaa vieläkii! Taijanpa kirjottaa sun työnantajalle ylistyskirjeen susta miten työlles omistautunut ja välittävä leikkaussalihoitaja olet kun jaksat Prahaan asti neuvoja antaa.Valtavan suuri kiitos ja hali sulle,ihana oot! p.s et sitten rehki liikaa siel töissä niin pysyy Onnin tuleva vaimo kunnossa!!

 Ny lähen lohduttautumaan jätskillä...oon kyllä ansainnu sano kuka mitä tahansa...

1 kommentti:

Henriikka kirjoitti...

Olehan hyvä Rakas ystäväiseni :) Kaikki menee varmasti hyvin. Ja luotetaan siihen, että Onni kääntyy. Onhan se mahtunu kääntymään Budha asentoonkin niin miksei itteään muljauttas vielä oikeinkin päin :)