maanantai 15. maaliskuuta 2010

Laiskottelua...

 Lääkärin määräyksestä saan nyt vaan laiskotella + Frankyn PITÄÄ passata minua.Ihana lääkäri!
Joo siis oltiin lauantaina synnärillä tarkkailussa kohonnen verenpaineen takia ja siitä johtuen nyt tämä lääkärin määräys.Muuten oli kaikki hyvin joten vielä sulkivat raskausmyrkytyksen pois jolla oma oma lääkäri hiukan pelotteli. Onnin sydän hakkas tasaseen tahtiin ja liikkeitä oli NORMAALIIN Onni malliin eli  PALJON. En ois millään halunnu lähtee pois tarkkailusta kun oli niin kiva seurailla käyriä jotka tallensi kaikki liikkeet ja jopa supistelut joita en edes itse tuntenu. Mutta PARASTA oli kun kuuli Onnin sydämmen lyönnit!
 Vaikka täällä ultrataan joka kuukausi(nyt joka viikko) niin erikseen ei doblerilla kuunnella sydänääniä kun näkeehän tuon ruudulta ku sydän hakkaa(siin ultra vehkeessäkin on muuten volumet mut vissiin jossain pitää säästää niin se on aina nollilla..tää on vähä sama juttu kun kotona kattokruunussa sais palaa vaan yks poltin kun säästetään sähköö!!!!miks siis ostaa kattoon kruunu jos siihen ei saa vaadittua polttimo määrää laittaa?!täs on joku outo Tsekkiläinen logiikka jota en ymmärrä...taistelin siis polttimoideni puolesta ja nyt ne saa kaikki palaa)...Hups meni ohi aiheen...Tämä oli siis meille ensimmäinen kerta kun kuultiin "Onnia" ja oltiin niin haltioissaan!Frankikin vihdoin tajusi että sieltä on ihan oikea pieni poika tulossa ja vielä aikasta pian joten kun lääkäri komensi lepäämään ja herran mua passaamaan ei mutissu yhtään vastaan.

Loppu viikonloppu menikin sit tosi leppoisasti kun minä vaan annoin ohjeistuksia(käskyjä) sohvalta ja katselin kun luuttu heilu.Ihan pakko oli käyttää tilannetta hyväks tehdä viikko siivous(mies imurin varressa on sen verran harvinainen näky että en voinu vastustaa ;D) ja kutsua ystävämme Paul lounaalle kun kerran Franki teki kaiken. Paul kyl toi pyynnöstäni muutaman oluen mukanaan niin sai hyvä ORJA hiukan palkintoakin ja raskaan siivous urakan jälkeen ruisleipä pizzat,olut ja "miesten jutut" piti hymyn naamalla....Heh oli muuten hauska seurata kun kaks raavasta miestä puhu vauva juttuja ja testaili vaunujen jousituksia.

 Franky otti kyl lääkärin komennon vähän liiankin kirjaimellisesti kun mitään en oo oikeesti saanu tehä joten tänään siis meinaankin uhmata kieltoa hiukan ja käydä Nalan kanssa pikku kävelyllä( Franki töissä niin pääsen karkaamaan,uhkas kyl laittaa muhun GPSsän mut unohti vissiin ;D)...en missään kaukana mut tos kulmalla on just sopivasti lasten kirppis niin sen vois käydä penkomassa ja apteekista hakee rättejä ja voiteta sairaala kassiin..Eihän kuulosta liian raskaalta?menee viel laiskottelun piiriin.


P.S Nimi päätetty ja jo sairaalalle ilmotettu...ja eipäs kerrotakkaan....ne harvat jotka tietävät muistakaa että teitä velvoittaa salassapitovelvollisuus...ainut vinkki että minä voitin ja nimiä on 2 ;D

täs viel masukuva lauantailta jollon tuli tasan 36viikko täyteen

Ei kommentteja: