keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Outo Onni

 Outo tuo mein poika kun ei millään taho pysyy aloillaan! heilu taas ku heinän teossa ja ei meinannu ultrasta tulla taas mitään. Lekurikin katseli mua säälivästi ja kysäs että onko se noin vilkas koko ajan...JUU ON!joutas kyllä jo tulla ulos kun kerran noin kiire on.Pääsis potkimaan isäänsä välillä! 5vko+3pvää ois viel laskettuun ja toivossa eletään että pikku jätkä tajuis tulla ulos ennen sitä....
 Onnin paino arvio oli n.2700g joka kuulemma näille viikoille paino käyrien yläpäässä joten lekuri jo lohdutteli että jos kasvaa tätä vauhtia niin eivät anna ainakaan kovin kauan yliaikaiseksi mennä jotta ei tarviis sit 5kg keilapalloo koittaa ulos puskee.
 Muuten kuulemma näytti kaikki olevan mallillaan niin mammalla kuin Onnillakin.Mitä nyt Outo Onni oli taas kääntyny poikittain kun on vissiin enemmän tilaa potkii noin päin niin ei viihdy yhtään pää alaspäin...millähän ton sais taas lahjottua kääntymään ja pysymään kans niin?!!!

 Ei sais valittaa ja pitäis olla tyytyväinen kun näin hyvin seurataan ja pidetään huolta mutta alkaa jo kyllästyttää juosta ultrassa ja lekurilla joka viikko...huoh...se kolmen viikon väli oli NIIN sopiva!Vähän tuntuu siltä että tämä jatkuvaan siel ravaaminen on enemmänkin tän lääkärin SALAJUONI saada mammat nostaan läskit peffansa ylös,ulos ja lenkille kuin se että vauvoja nyt vaan tarkkaillaan tääl niin tiheeseen tahtiin...Syytänkin nyt lääkäriäni kun en saanut tän viikon rajapyykkiä eli +20kg täyteen...kävely sinne oli huventanut massaani ja mittari näytti vaan +19,5kg! Mikä PETTYMYS!En siis päässytkään vielä raskaaseen sarjaan!
Korjaan kyllä asiaa juuri jäätelöllä ja valkosuklaahippu kekseillä

 Ai niin joo! löysin vihdoinkin kylpytakin ja kokokin oli vaan M! Joo joo tajusin kyllä että kokolappu on taatusti väärä mutta kylläpä vietnami kauppias teki minut onnelliseksi! voin siis nyt kuvitella olevani kokoa M kun kietoudun uuteen takkiini.Niin ja ostin sit kans maailman rumimman yöpaidan.Rumimman siksi että ei sitten vahingossakaan jää kaapin pohjalle lojumaan sairaala keikan jälkeen!

Ei kommentteja: