tiistai 2. maaliskuuta 2010

JA TAAS NIMISTÄ...

Listaa on saatu nyt karsittua jo kivasti ja suosikit alkaa olla jo tiedossa (joita ei muuten kerrota ihan kiusallakaan),enää taistellaan nimien määrästä ...joka tulee olemaan 2 mutta antaa tuo yhen ny jurputtaa asiasta viel hetki niin LUULEE että sillä on jotain päätösvaltaa tässä perheessä.

 Mutta JOO nyt saimme uuden ongelman tässä pulmassa...SUKUNIMI!!Luulis et ois helppoo kun naimisissa ollaan ja oltiinkin jo päätetty että poika saa koko nimi hirviömme(Kysely/a-Heikkinen) mutta EIPÄS saakkaan!!Oltiin sit pölöt epähuomiossa mein vihkitodistukseen menty lupaamaan että lapsista tulee vaan joko Kysely(jos poika) tai Kysela(jos tyttö) ja jos asiaan muutos halutaan edessä kaamea paperisota... hyvin oltiin sit vissiin kummatkii hereillä kun maistraatin täti meiltä noit nimi kysymyksii tenttas.

 Nyt jos sit vie piruuttaan pitäs tuon Onnin nimenä niin ois poijalla hassu nimi niin suomessa kun täälläkin. Täällä kun tuo Onni tarkoittaa SE + Kysely on suomennettuna KARVAS joten pojastamme tulisi siis periaatteessa SE(KARVAS)KYSELY tai Suomen versiona ONNI(KARVAS)KYSELY...
VOI APUA!!!!! pitäisköhän sittenkin vaan suosiolla ruveta täyttään miljoonaa paperii ja juosta toimistoissa?!!!

No mut se siitä ja pitää toivoo että "ei nimi miestä pahenna" niinku joku viisas joskus on todennu...

Nyt mättään Lasagnee nassuun niin ei pääse vaan laihtuu!jokohan huomisen punnituksessa sais +20kg täyteen?

Ei kommentteja: